У Москві помер знаменитий радянський актор театру і кіно (фото)

Анатолію Адоскіну був 91 рік.
Анатолій Адоскін. Фото: Факти.

У середу, 20 березня, в Москві помер відомий радянський актор Анатолій Адоскін. Про це повідомила прес-служба Театру імені Мосради, передають Патріоти України.

Дата прощання і похорону буде оголошена пізніше. Анатолію Михайловичу був 91 рік. Причина смерті не уточнюється. Анатолій Адоскін народився 23 листопада 1927 року в Москві. Закінчив студію при Театрі імені Мосради, після чого його запросили в трупу. З 1961 по 1965 рік служив в театрі «Современник», а потім у Театрі імені Ленінського комсомолу. У 1968 році повернувся в Театр імені Мосради.

Актор зіграв більше 60 ролей в кіно. Найбільшою популярністю користувалися фільми «Два капітани», «Дівчата», «Брати Карамазови», «Підлітки у Всесвіті», «Москва-Кассіопея», «Далі - тиша», «Людина нізвідки» і «Пеппі Довгапанчоха».

Кадр із фільму "Дівчата".Анатолій Адоскін у фільмі "Брати Карамазови".

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...