У Москві в поліцію зателефонував невідомий, погрожуючи підірвати Лободу і Сєдокову

​Російські правоохоронці встановили, що чоловік телефонував з таксофона, який розташований на вулиці Бутирський Вал.

Світлана Лобода. Фото:http://hochu.ua

Українських співачок і екс-учасниць групи "ВІА Гра" Ганну Седокову та Світлану Лободу, які виступають в Росії, хотіли підірвати в Москві. Так, в поліцію подзвонив невідомий чоловік і повідомив, що Анна Сєдокова і Світлана Лобода заміновані, передають Патріоти України з посиланням на mskagency.ru.

Російські правоохоронці встановили, що невідомий телефонував з таксофона, який розташований на вулиці Бутирський Вал. Зараз вивчаються записи з камер вуличного спостереження, щоб знайти цього чоловіка.

Слід зазначити, що обидві співачки зараз частіше виступають в Росії, ніж в Україні. Сєдокова 10 квітня втретє стала мамою і відразу після пологів почала давати концерти в Росії.

Як повідомлялося раніше, Світлана Лобода, яку визнали найкращою співачкою Росії в 2017 році, останній раз зробила спробу співати в Україні 28 травня, але концерт був зірваний активістами.

В Підмосков'ї чергова потужна пожежа (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 16:17

Підприємство з виробництва пластикових труб загорілось у місті Раменське під Москвою. Площа пожежі складає 2000 квадратних метрів. Про це повідомляє російський провладний Telegram-канал Mash у вівторок, 30 квітня. . Інші російські ЗМІ уточнують, що м...

Це не ноу-хау? Що означає перегляд обмежень певних прав людини в Україні

вівторок, 30 квітень 2024, 14:58

Україна надіслала в Раду Європи лист про тимчасовий частковий відступ від Конвенції про захист прав людини та основних свобод (ЄКПЛ) практично відразу після введення воєнного стану у 2022 році. Так роблять усі країни, які ведуть війну, передають Патрі...