​У Миколаєві розлючені громадяни затримали п'яного поліцейського, який ледве не вбив дитину (відео)

Мешканці Миколаєва власноруч затримали п'яного водія-поліцейського, а заразом і прибулого правоохорнця, який намагався вигородити колегу.

22 листопада пізно ввечері чоловік на білій Ладі заїхав на центральну вулицю міста, яка призначена тільки для пішоходів, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Машина ледь не збила маленького хлопчика, але матір встигла вихопити дитину майже з-під коліс. Водій намагався втекти, проте розгнівані містяни заблокували його.

Поліцейський, який приїхав за викликом, намагався звільнити порушника, кажуть люди. Тож правоохоронця люди теж затримали. Обох передали слідчо-оперативної групі.

"Я починаю дико верещати, щоб він зупинився. Добре, що дитина має непогану реакцію. Якщо б він вчасно не зупинився, машина його збила", - розповіла мама хлопчика. "У автівці був співробітник поліції. Стосовно нього буде проведена перевірка", - пояснив Сергій Д'яченко, керівник Центрального відділення НП Миколаєва.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...