У нас потужні бої, а ви пишете про донецьких котиків: Посольство України присоромило західних журналістів

Публікація "порожньої історії" у відомому виданні роздратувала дипломатів.

"Сепаратистський кіт". Фото: ВВС

Посольство України присоромило "ВВС" через публікацію про "сепаратистського кота". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Очевидно, що в переддень Різдва існує брак новин, але тим не менш, це не привід писати порожню історію про "сепаратистського кота", - йдеться в повідомленні на сторінці посольства в Фейсбуці. "Якщо Ви хотіли розповісти реальну історію, то могли б розповісти краще про те, що в ці дні українські Збройні сили відбили одну з найбільших за останні 5 місяців атак в районі Світлодарська на сході України: 5 українських військовослужбовців загинуло, 16 отримали поранення", - додали дипломати. Раніше ВВС опублікувало новину про те, що сепаратисти в провели конкурс, щоб знайти "найбільш патріотичну кішку самопроголошеної республіки".

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно