У НАТО готуються збивати ракети Путіна: Опубліковано відео

Після того, як буде запущена ракета проти однієї з країн-членів Альянсу, у НАТО є лише одна хвилина на відповідні дії

Скрін відео

У НАТО продемонстрували принцип роботи протиракетної оборони Альянсу. Відео опубліковане на офіційній сторінці НАТО в Facebook, повідомляють Патріоти України.

На відеозаписі зазначається, що після того, як буде запущена ракета проти однієї з країн-членів Альянсу, у НАТО є лише одна хвилина на відповідні дії. Зокрема, протиракетна оборона НАТО включає в себе супутники, а також радари і ракети-перехоплювачі наземного і морського базування.

Після запуску ракети, вона відслідковується радарами, після чого обчислюється траєкторія її польоту. Потім випускається ракета-перехоплювач з найближчого місця базування.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...