У неї в холодильнику все ОК: генерал-прокурор Няша-Поклонська розповіла кримчанам, що продовольча блокада не шкодить півострову

У Крим все прекрасно поставлялося і поставляється через Керченську переправу з Краснодарського краю, запевнила всіх пані прокурор.

На Няшу Поклонську блокада Криму не вплинула - у неї все є, запевнила вона.Ілюстрація:vk.com

Прокурор Криму Наталія Поклонська запевняє, що наглядове відомство не отримало жодної скарги з приводу продовольчої блокади півострова. Про це вона повідомила в інтерв'ю російському агентству ТАСС, передають Патріоти України.

"У нас не було ні заяв, ні скарг з приводу" продовольчої блокади "з боку кримчан, тому я не можу сказати, що тут потрібно приймати якесь процесуальне рішення. Нікому збиткук не завдано - ніяких заяв не було ні від підприємств, ні від громадян", - сказала вона.

На думку Поклонської, помітили цю блокаду тільки жителі Херсонської області України. "Вони понесли певний збиток. А в Крим все прекрасно поставлялося і поставляється через Керченську переправу з Краснодарського краю", - уточнила прокурор.

Нагадаємо, громадянська блокада Криму стартувала 20 вересня за ініціативою лідерів кримських татар. Вони заявили, що не припинять блокаду, поки не виконають їхні вимоги, в тому числі щодо скасування закону про СЕЗ "Крим" і звільнення кримських політв'язнів.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...