Попереду суд, вирок та розшук через Інтерпол: У прокурорші Няші-Поклонської побільшає в житті "щастя"

Проти Наталії Поклонської було відкрито дві кримінальні справи: про державну зраду та щодо заборони діяльності Меджлісу кримськотатарського народу.

В Няші побільшає проблем? Фото: ТАСС.

Генеральна прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Наталії Поклонської, Сергія Аксьонова, Володимира Константинова та інших колишніх високопосадовців АР Крим за фактами державної зради. Про це повідомляє прес-служба ГПУ, передають Патріоти України.

"За наслідками досудового розслідування 07.04.2018 в газеті "Урядовий кур’єр" опубліковані повідомлення про завершення досудового розслідування стосовно підозрюваних Поклонської Н.В., Аксьонова С.В., Константинова В.А. та інших колишніх високопосадовців АР Крим на надано доступ до матеріалів досудового розслідування, відповідно до вимог ст. 290 КПК України", - йдеться у повідомленні.

Після завершення ознайомлення підозрюваних та їхніх захисників з матеріалами досудового розслідування, обвинувальний акт у кримінальному провадженні скерують до Апеляційного суду м. Києва для встановлення підсудності його розгляду.

Поклонська, яка раніше працювала в органах прокуратури України, давно має громадянство РФ. Вона була одним з найактивніших прихильників окупації Криму Росією. Навесні 2014 року її призначили "прокурором" окупованого півострова. Поклонська брала активну участь в якості обвинувача у справах проти кримських татар, Меджлісу і проукраїнських активістів.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...