У Німеччині стався вибух на хімічному заводі: Є постраждалі, місто оповите чорним димом (відео)

​Вибух стався на хімічному заводі компанії BASF в місті Людвігсхафен на південному заході Німеччини. Його причини поки не визначені.

У Німеччині вибухнув хімзавод. Скріншот.

Вибух стався в понеділок, 17 жовтня, близько 12:30 за київським часом, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В результаті вибуху постраждали люди, доля кількох працівників невідома. Медіакомпанія SWR передбачає, що могла спалахнути баржа, яка стояла в гавані.

В даний час представники компанії і поліції закликають місцеве населення залишатися в будинках і закрити всі двері й вікна через поширення чорного диму з вогнища загоряння.

"Екстрені служби з усього регіону знаходяться на місці події, щоб запобігти поширенню вогню на інші заводські блоки", - йдеться на сайті міської влади Людвігсхафена.

На підприємстві BASF в Людвігсхафені працюють 39 тисяч осіб - близько третини від усіх працівників компанії в світі. Близько 40% продукції компанія постачається на баржах по Рейну. Для цього вона, зокрема, використовує три гавані в Людвігсхафені.

Помстився, але іншій жінці: У Запоріжжі вбивця зробив фатальну помилку (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 20:53

У Запоріжжі чоловік 15 років готував план помсти, але, здійснивши його, так і не дізнався, що припустився жахливої помилки. Так, 21 січня 2024 року у Запоріжжі чоловік застрелив жінку, а потім, побачивши наряд поліції, застрелився сам. Коли слідчі поча...

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...