У Нью-Йорку зустріли протестами російських музикантів, які підтримали захоплення Криму (фото)

Акція не викликала розуміння у відвідувачів концертів, які накинулися на активістів із образливими коментарями.
Протест українських активістів проти виступів прихильників Путіна у США. Фото: соцмережі.

Увечері 19 січня в Нью-Йорку активісти провели протести проти концертів російських музикантів Дениса Мацуєва і Ігоря Бутмана, які в 2014 році підтримали окупацію Криму. Про це повідомила журналістка Юлія Городецька на Facebook, передають Патріоти України.

Журналістка жартує, що їх мітинг називався "за двома зайцями", оскільки проводився одночасно в двох місцях. За її словами, акція не викликала розуміння у відвідувачів концертів.

"А це знову ті хохли, яким не вистачило на квиток", "чому ви не йдете працювати", "хто вам платить" і багато всього іншого. Як завжди. Люди, які живуть в країні з захищеним правом на цивільний протест (і де багато з того, що у них є - результат таких протестів), не розуміють, що можна виходити не за гроші", - написала вона.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...