У Новій Зеландії на берег викинулися понад 400 китів (відео)

Масові самогубства китоподібних час від часу відбуваються в різних куточках земної кулі і вчені до цього часу не можуть пояснити причин того, що відбувається.

У Новій Зеландії сотні китів викинулися на берег. Фото: ВВС.

Понад 400 чорних китів викинулися на берег Південного острова Нової Зеландії. Велика частина тварин загинула, проте волонтерам, які беруть участь у масштабній рятувальній операції, вдалося домогти близько 100 дельфінам, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Врятовані кити продовжують залишатися в бухті, а рятувальники на човнах намагаються вказати їм правильний напрямок, щоб вони виплили у відкрите море.

Відзначається, що йдеться про один з наймасовіших інцидентів, пов'язаних із загибеллю китів або дельфінів в Новій Зеландії.

При цьому вчені не можуть дати точної відповіді, що може бути причиною масових самогубств китоподібних, які час від часу відбуваються в різних куточках земної кулі. Як правило, якщо один дельфін викидається на берег, то інші зі зграї намагаються йому допомогти і, у підсумку, розділяють його долю.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...