У новорічну ніч "ЛНР" влаштувала облаву на невдоволених "русским миром" - розвідка

Так звана “МВС ЛНР” провела оперативні заходи по затриманню осіб, які розвішували на будівлях в Луганську листівки з закликами до боротьби з російським агресором.

Ілюстрація:Online.ua

Співробітники ФСБ Росії та так зване МВС "ЛНР” провели оперативні заходи із затримання осіб, які виказували невдоволення діяльністю російських окупаційних військ. Про це повідомляють Патріоти Україниз посиланням на Головне управління розвідки Міноборони.

"1 січня ц.р. співробітниками ФСБ РФ спільно з так. зв. “МВС ЛНР” проведено оперативні заходи по затриманю осіб, які виказували невдоволення діяльністю російських окупаційних військ і розвішувала на будівлях в н.п. Луганськ листівки з закликами до боротьби з агресором", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, на Донбасі зростає обурення поведінкою у громадських місцях російських військовослужбовців, через що військовим РФ заборонили виходити між люди в камуфляжі.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...