У Одесі встановили рекорд: Пошито п'ятиметровий "чобіток Святого Миколая" (фото)

Висота виробу 15 метрів, вага 18 кілограмів 200 грамів.

"Чобіток благодійності" у Одесі. Фото: "7 канал"

В Одесі пошили найбільший в Україні чобіток Святого Миколая. Досягнення зареєстрував Національний реєстр рекордів України, передає "7 канал". Про це повідомляють Патріоти України.

Висота виробу 15 метрів, вага 18 кілограмів 200 грамів. На його виготовлення пішло 22 метри червоної плащової тканини, 20 метрів утеплювача, 8 метрів хутра. Його прикрашає 31 сніжинка і 40 метрів дощику. Висота правого чобітка - 5,18 метрів.

Кожен бажаючий протягом двох днів може залишати подарунки сиротам. Пізніше вони будуть передані в благодійний фонд "Добрий Самарянин" в рамках всеукраїнської акції "Збери подарунок сироті".

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...