У окупованій Макіївці на очах у власної мами розбився підліток, який стрибнув з даху багатоповерхівки з парашутом (відео 16+)

Шолом, який був на голові у хлопця, не врятував його від загибелі.​

Підліток стрибнув із даху висотки та розбився. Фото: скріншот з відео.

В окупованому місті Макіївка Донецької області розбився 15-річний підліток, який стрибнув з даху недобудованої висотки з парашутом. Надзвичайна подія сталася на очах у численних глядачів, які знімали цей невдалий трюк. Про це повідомляють місцеві ЗМІ. Подію активно обговорюють і в соціальних мережах, передають Патріоти України.

«Третій підліток за рік і вже збилися з рахунку який за весь час», - місцеві жителі нарікають в соціальних мережах на те, що недобудована 14-поверхівка вже більше десяти років стоїть не обгороджена, а вхід в неї не закритий.

На місце загибелі підлітка миттєво прибула бригада «швидкої допомоги», рятувальники і окупаційна «поліція». А відео і фото смертельного стрибка незабаром з'явилося в мережі. Зняли подію ті, хто приїхав підтримати юного екстремала, який спеціально прибув до Макіївки з окупованого Харцизька, випробувати парашут. У групі підтримки були і близькі хлопчини, в тому числі, його мама.

«На це дивилися десятки людей, в тому числі рідні, мати, знімали стрибок на камери, але ніхто не наважився зупинити малолітнього "екстремала", ніхто не викликав наряд "поліції", не зупинив - результат на лице», - пишуть у місцевих ЗМІ.

У деяких повідомленнях, говорять про те, що парашут був нібито саморобним. Однак, навіть, якщо він був виготовлений не кустарним способом, то він все одно б не встиг розкритися. Так як найнижчою висотою для стрибка є 70 метрів - а це має бути будівля, висотою 25 поверхів. Але і в цьому випадку цей стрибок вважається небезпечним, так як на висоті 70 метрів встигне розкритися лише рятувальний парашут.

Очевидно, що ніхто з «групи підтримки»,яка фіксувала смертельний стрибок, цією інформацією не володів. Шолом, який був на голові у хлопця, не врятував його від загибелі.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...