У окупованій Макіївці на очах у власної мами розбився підліток, який стрибнув з даху багатоповерхівки з парашутом (відео 16+)

Шолом, який був на голові у хлопця, не врятував його від загибелі.​

Підліток стрибнув із даху висотки та розбився. Фото: скріншот з відео.

В окупованому місті Макіївка Донецької області розбився 15-річний підліток, який стрибнув з даху недобудованої висотки з парашутом. Надзвичайна подія сталася на очах у численних глядачів, які знімали цей невдалий трюк. Про це повідомляють місцеві ЗМІ. Подію активно обговорюють і в соціальних мережах, передають Патріоти України.

«Третій підліток за рік і вже збилися з рахунку який за весь час», - місцеві жителі нарікають в соціальних мережах на те, що недобудована 14-поверхівка вже більше десяти років стоїть не обгороджена, а вхід в неї не закритий.

На місце загибелі підлітка миттєво прибула бригада «швидкої допомоги», рятувальники і окупаційна «поліція». А відео і фото смертельного стрибка незабаром з'явилося в мережі. Зняли подію ті, хто приїхав підтримати юного екстремала, який спеціально прибув до Макіївки з окупованого Харцизька, випробувати парашут. У групі підтримки були і близькі хлопчини, в тому числі, його мама.

«На це дивилися десятки людей, в тому числі рідні, мати, знімали стрибок на камери, але ніхто не наважився зупинити малолітнього "екстремала", ніхто не викликав наряд "поліції", не зупинив - результат на лице», - пишуть у місцевих ЗМІ.

У деяких повідомленнях, говорять про те, що парашут був нібито саморобним. Однак, навіть, якщо він був виготовлений не кустарним способом, то він все одно б не встиг розкритися. Так як найнижчою висотою для стрибка є 70 метрів - а це має бути будівля, висотою 25 поверхів. Але і в цьому випадку цей стрибок вважається небезпечним, так як на висоті 70 метрів встигне розкритися лише рятувальний парашут.

Очевидно, що ніхто з «групи підтримки»,яка фіксувала смертельний стрибок, цією інформацією не володів. Шолом, який був на голові у хлопця, не врятував його від загибелі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...