У Омеляна придумали, як перемогти кишенькових злодіїв на залізничному вокзалі у Києві

В цьому році подібний експеримент може бути реалізований у всіх містах-"мільйонниках".
Залізничний вокзал у Києві. Ілюстрація: Факти.

Для боротьби зі злочинністю на центральному залізничному вокзалі столиці встановлять близько сотні відеокамер. Також залучать до патрулювання більше 50 бійців спецпідрозділу «ТОР» Департаменту патрульної поліції Києва. Про це написав у Facebook заступник міністра транспорту та інфраструктури Юрій Лавренюк, передають Патріоти України.

«Наше завдання вже через місяць навести порядок на вокзалі і позбавити його від скупчення кримінального елементу і бездомних, пасажир повинен відчувати себе в безпеці і комфортно», - написав він.
За його словами, подібний експеримент на виконання доручення міністра транспорту Володимира Омеляна, в цьому році може бути реалізований у всіх містах-«мільйонниках».

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...