У Пакистані стався руйнівний землетрус з силою поштовхів до 6,3 балів (відео)

Повідомлень про руйнування або постраждалих поки немає. У 2013 році жертвами землетрусу в цьому ж регіоні стали понад тисячу осіб.

У Пакистані стався руйнівний землетрус. Фото: 112.ua.

У середу, 8 лютого, на південному заході Пакистану стався землетрус магнітудою 6,3. Про це повідомляє Європейський середземноморський сейсмологічний центр (EMSC), передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Поштовхи були зафіксовані о 22:03 за місцевим часом (23:03 за київським) на глибині 10 км. Епіцентр землетрусу розташовувався в 14 кілометрах на захід від міста Пасні і в 82 км на південь від міста Турбат.

За інтенсивністюпоштовхів в епіцентрі землетрус оцінюється як "руйнівний".

Інформації про руйнування і постраждалих поки немає. Однак в мережі вже з'явилося перше відео стихії, що розбушувалася.

Стати пенсіонером в Україні буде простіше: Кого стосується і що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 13:52

Через напад кремлівського карлика Путіна на Україну у багатьох людей стали виникати питання щодо ідентифікації документів, підтвердження термінів страхового стажу, отримання пенсій, передають Патріоти України. На щастя, частина цих питань тепер може ви...

У Раді збираються підвищити виплати одній з категорій пільговиків: Кого стосується

понеділок, 29 квітень 2024, 13:44

В Україні, де частини пенсіонерів можуть урізати пенсію на 50%, народні депутати зареєстрували законопроєкт № 11194, яким планується посилити соціальну допомогу українцям, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, передають Патріоти України. За...