У палаці доньки-мільйонерки: ЗМІ з'ясували, де проживає винуватець ДТП з журналістом Федорко (фото)

Право власності на ділянку і будинок площею 317, 3 м.кв. належить дочці Івана Федорка Юлії Матяш (Федорко) 1991 року народження, яка є співзасновницею компанії "Риф-транс ЛТД", що займається вантажними перевезеннями.

Палац, у якому проживає Іван Федорко. Фото:http://society.lb.ua/

Колишній глава відділу вантажоперевезень "Укрзалізниці" Івана Федорко, який спричинив ДТП, врізавшись в авто фотокореспондента Макса Левіна, проживає в величезному особняку в селі Забір'я Київської області. Про це пише видання LB.ua, фотографії будинку якому передали місцеві активісти, інформують Патріоти України.

Відзначається, що ділянка обнесена високим парканом, через який видніються обриси масштабної будівлі. Розташований будинок за адресою: с. Забір'я, вул. Лісова 29.

За словами активістів, таблички з номером на будинку немає, але він розташований між 27 і 31 номерами. Згідно з даними Реєстру прав на нерухоме майно, право власності на ділянку і будинок площею 317, 3 м.кв. належить дочці Івана Федорка Юлії Матяш (Федорко) 1991 року народження.

Крім того, Юлія Федорко є співзасновницею компанії "Риф-транс ЛТД", яка займається вантажними перевезеннями.

"Дуже цікавий факт, враховуючи, що до вчорашнього дня її батько працював директором з вантажних перевезень і логістики в "Укрзалізниці". До статутного фонду компанії дівчина внесла 5 млн гривень у віці 19 років.

У власності Юлії також знаходиться автомобіль Audi A4 2016 року випуску, вартістю понад 50 тисяч євро", - відзначає видання.

Контрабанда прямувала до США: Українські митники вилучили з посилки артефакти 6-го тисячоліття до нашої ери (фотофакти)

середа, 24 квітень 2024, 7:15

Київські митники знайшли автентичні нуклеуси походженням з північно-західної та західної частин України . Під час митного контролю міжнародного поштового відправлення київські митники вилучили з посилки, яка прямувала до США, три археологічні артефак...

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...