"У Панина была собака, он ее любил": Соцмережі про зооскандал з улюбленцем Путіна на федеральному телеканалі

Російський опозиціонер Олексій Навальний вважає, що Росія стала країною, де нагляд за моральністю здійснюють хворі збоченці.

"У Панина была собака, он ее любил". Фото: ЖЖ.

Скандал навколо російського актора Олексія Паніна і собаки, з якою той займався сексом на відео, активно обговорюється в соціальних мережах. MIGnews.com.ua зібрав найцікавіші публікації, присвячені цій темі, повідомляють Патріоти України.

Російський опозиціонер Олексій Навальний висловився з приводу скандалу: "Увидел ссылку на этот сюжет в твиттере и не поверил, что такое могло быть в эфире федерального канала. А оно было. Ссылку, понятно дело, тоже давать не буду, но канал НТВ реально показывал какую-то чудовищную зоофильную порнуху, заблюренную, да, но диктор за кадром подробно объяснял, что там заблюрено. Ну они реально больные. Сам не люблю аргумент "это же могли увидеть дети", но тут иначе не скажешь: они могли это увидеть и остаться с травмой на всю жизнь.

И это крутят в эфире те, кто штрафует СМИ за отсутствие "организация запрещена в России" и почти разгромил "Дождь" за опрос о ленинградской блокаде. Будет ли уволено руководство НТВ? Сильно сомневаюсь. Выскажется ли омбудсматушка (уполномоченный по правам ребенка при президенте РФ Анна Кузнецова, - ред.) и депутат Милонов? Представители РПЦ осудят зоофилию в прямом эфире? Ничего этого не будет. Такое показывать можно. Россия стала страной, где надзор за нравственностью осуществляют больные извращенцы".

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....