У парку в центрі Дніпра двоє п'яних чоловіків убили сторожа, який попросив їх не псувати клумбу (фото)

Вбивці були затримані поліцією.

Парк Глоби у Дніпрі. Ілюстрація:periscope.com.ua

У Дніпрі двоє нетверезих громадян вбили сторожа одного з парків міста. Інцидент стався в парку імені Глоби в самому центрі Дніпра. Про це повідомив у Facebook заступник міського голови Михайло Лисенко, зазначають Патріоти України.

“Сьогодні о 14-00 в парку імені Глоби двоє людей в стані алкогольного сп’яніння залізли на клумбу та почали виривати троянди та паркан”, – написав він.

Побачивши це, сторож попросив їх припинити псувати парк, після чого був забитий на смерть. Через п’ять хвилин вбивці були затримані поліцією.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...