У Підмосков'ї розстріляли п'яних байкерів: з'явилося відео з місця події

Житель Підмосков'я зізнався у вбивстві п'ятьох байкерів.

На місці злочину. Фото: gazeta.ru.

У мережі опублікували перше відео з місця розстрілу п'яти байкерів в Московській області. Відео опубліковано на YouTube, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами підозрюваного у вбивстві Іллі Асєєва, конфлікт виник на побутовому грунті. Він розповів, що познайомився з байкерами напередодні. Біля будівлі покинутого пивоварного заводу мотоциклісти готували концертну площадку для проведення заходів, присвячених закінченню мотопробігу.

"Увечері вони розпивали спиртні напої, і підозрюваний вирішив до них приєднатися. У якийсь момент між байкерами з одного боку і підозрюваним - з іншого стався конфлікт на побутовому грунті. Після чого у чоловіка від образи виник умисел вбити всіх", - пояснили в слідчому комітеті РФ Московської області.

Повідомляється, що молодий чоловік, ображений відмовою мотоциклістів, сходив додому, взяв карабін і зробивв як мінімум по одному пострілу в кожного. Після цього поранених він добив ножем. Потім він кинув ніж і закривавлені речі в багаття і зник.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...