У "Правому Секторі" пояснили, чи має Ярош претензії на бренд "ПС"

Ця назва просто залишилася з тих пір, як реєстрували торгову марку, громадську організацію, назву партії

Фото: nbuviap.gov.uaНародний депутат України (позафракційний) Дмитро Ярош ніколи не заявляв своїх претензій на бренд "Правий сектор". Той факт, що у своїй декларації він назвав себе власником бренду, не є приводом для перейменування цієї політичної сили. Про це "Обозревателю" розповів речник об'єднання "Правий сектор" Артем Скоропадський, повідомляють Патріоти України.

Коментуючи факт наявності в декларації Яроша згадки про те, що він є власником знаку "Правий сектор", він сказав: "Думаю, ця назва просто залишилася зареєстрованою на ньому з тих пір, як ми реєстрували торгову марку, громадську організацію, назву партії і так далі".

Скоропадський додав: "Ярош ніколи нічого не просив від "Правого сектора" після того як ми розійшлися. Зокрема, не йшлося про те, що він претендував на назву "Правий сектор". Є відео, де він говорить: "Я виходжу з руху "Правий сектор". Ми цілком нормально розійшлися". У цьому контексті спікер повідомив про те, що в період формування нової політичної сили Дмитра Яроша, під час передачі документів на обласні організації, також не виникало ніяких конфліктів на грунті права на відомий бренд. Відповідаючи на питання про можливе перейменування "Правого сектору", спікер запевнив: це питання "навіть не обговорюється".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...