У "Правому секторі" показали причину стрілянини на популярному курорті в Закарпатті

У ПС зробили офіційну заяву, в якій зазначено, що власник закладу під час сутички дістав зброю і погрожував нею бійцям.

Готель "Хата Магната", де сталася бійка. Ілюстрація:rakhiv-adm.org.ua

Спікер "Правого сектора" Артем Скоропадський опублікував фото коктейлів, які роблять на турбазі "Хата Магната" закарпатського курорту "Драгобрат", які, за його даними, могли спровокувати масову різанину і стрілянину. На своїй сторінці в соцмережі Скоропадський виклав кілька фото коктейлю, де, на його думку, бармен "утворив російський прапор", передають Патріоти України.

При цьому спікер ПС забув уточнити, що фото були зроблені в 2013 році.

Пізніше в ПС зробили офіційну заяву, в якій зазначено, що власник закладу під час сутички дістав зброю і погрожував нею бійцям.

"Цілком імовірно, що представники закладу "Хата Магната" спровокували бійців своїми антиукраїнськими висловлюваннями. Як з'ясувалося, цей заклад належить особам з Донецької області. Вихідці з Донбасу присутні серед його персоналу", - уточнили в ПС.

В офіційній заяві в ПС обурені тим, що їх бійців, які пройшли бойові події в Донбасі називають "хуліганами". "Зараз вина бійців "Правого сектора" не доведена, зате є багато питань до власників закладу та місцевої поліції", - заявили в ПС.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...