У РФ очікують, що от-от в Україні все зруйнується, у них "третій майдан" – одна з найбільш обговорюваних тем - політолог

Олеся Яхно наголосила, що українська влада повинна йти на випередження, не даючи Росії можливості використовувати у власних інтересах складні для України питання.

Український Майдан. Фото:DT.ua

У Росії очікують, що от-от в Україні все зруйнується. Таку думку висловила політолог Олеся Яхно у коментарі Радіо Свобода, передають Патріоти України.

"Влада повинна йти на випередження, не даючи Росії можливості використовувати у власних інтересах складні для України питання. В Росії вже протягом року "третій майдан" – це одна з найбільш обговорюваних тем.

Вони очікують, що от-от в Україні все зруйнується, будуть вибори усіх і усього. Навіть обговорюється те, хто може стати новим керівником," – зауважила експерт.

За її словами, спочатку проти України намагалися використати незадоволення військових, тепер хочуть скористатися трагічними подіями лютого 2014 року.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...