У РФ провайдери почали блокувати російський домен Google

В російському офісі Google повідомили, що вже отримали інформацію про блокування.

Ілюстрація:http://sc-enter.comДеякі московські провайдери почали блокувати пошукову систему Google на вимогу Роскомнадзору. Про це повідомляє Коммерсант, передають Патріоти України.

Як пише Эхо Москвы, російськомовна версія Google потрапила в реєстр забороненої інформації Роскомнадзора. За інформацією РБК, блокування ініціювала Федеральна податкова служба. У ряду операторів вже почалися проблеми із завантаженням сайту.

Згідно з даними реєстру заборонених ресурсів, доступ до адреси "www.google.ru" заборонений з 14 червня 2016 року. Локалізації пошукача в інших доменних зонах до списку не увійшли.

Інтернет-провайдери ТТК, "Мар'їноНет", "Наука і зв'язок" і "Авакс" повідомили, що дійсно заблокували пошуковик на вимогу Роскомнадзора.

За даними "Авакса", до реєстру заборонених сайтів була внесена одна з IP-адрес, яка належить Google.

Як повідомляє Медуза, домен знаходився в списку заборонених сайтів з 2016 року. Чому його наказали заблокувати саме зараз, невідомо.

В російському офісі Google повідомили, що вже отримали інформацію про блокування.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...