У Рівному дуобус "вирвав" електропроводи, після чого водій втік (фото, відео)

Дана модель транспорту при купівлі коштувала рівнянам 7,5 млн гривень.

Дуобус. Фото: "Преса України"

У Рівному у вівторок, 17 січня, сталась неприємна пригода за участі дуобуса. Розрекламований місцевою владою гібрид автобуса і тролейбуса вирвав «живцем» електричні проводи, які просто валялися посеред проїжджої частини. Через це у заторах стояли десятки автомобілів. Новину повідомляють Патріоти України з посиланням на «Пресу України».

Кореспондент у Рівному повідомив про «втечу» самого дуобуса, імовірно водій зрозумів, що зробив, але ніяк на це не відреагував. На початку відео можна побачити, як дуобус без зупинки продовжує рух від місця події. При цьому водій маршрутного таксі під номером 45, що прямував за ним, відразу зупинився перед перешкодою. Інші ж водії не відразу зрозумівши, що відбулося почали обганяти маршрутку. Проте переїхати через електропроводи, кінці яких лежали просто на дорозі, не побоявся лише водій «Шаленої черепахи».

Всі інші авто на цій ділянці дороги почали рухатися в протилежному напрямку. «Це відбулося о 16:10 поряд з житловим будинком за адресою Вербова, 39», - уточнив журналіст, який став очевидцем події.

На місці інциденту утворились затори, електричні проводи просто валялися посеред вулиці. Зауважимо, що у цьому районі знаходиться школа, у цей час з навального закладу повертались діти.Раніше спеціалісти зауважували, що цей транспортний засіб не зможе курсувати містом, адже для цього немає належних умов.

До слова, відразу після покупки, наприкінці 2016 року, дуобус ламався, як мінімум двічі. Спеціалісти із Білорусі, де гібрид автобуса придбали, приїжджали у Рівне, аби виправити окремі технічні несправності.

Рівняни прискіпливо слідкують за цим транспортним засобом, адже його купили дуже дорого. Натомість влада міста запевняла, що дуобуси економічні та зручні для міст з віддаленими маршрутами, адже не потребує прокладення електромереж для тролейбусів.

За даними виробника, ці гібриди зручні для людей на інвалідних візках та обладнані розетками для підзарядки гаджетів, відеокамерами. Крім того, він за потреби нахиляється у бік зупинки, легкий в управлінні та економічний.

Нагадаємо, цей дуобус придбали за кошти міського бюджету. Модель коштувала рівнянам 7,5 млн гривень. За словами міського голови Володимира Хомка, подібний транспорт в Україні ще не виробляється. Згодом Хомко заявив, що у 2017 році імовірно купить ще кілька таких машин для міста.



"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...