У Рівному поліцейські спіймали гвалтівника пенсіонерок (фото)

28-річного рівнянина доставили в медзаклад на освідування.

Гвалтівник пенсіонерок. Фото: Патрульна поліція

Близько четвертої години ранку, рівненські патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці 16 липня поблизу однієї із старих будівель жінка кличе на допомогу. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Патрульну поліцію Рівного.

Впродовж трьох хвилин інспектори прибули на місце події, почули крики жінки і одразу помітили невідомого чоловіка, який із застосуванням фізичної сили намагався зняти одяг з жінки, яка й кликала на допомогу. Помітивши патрульних, зловмисник намагався втекти, перелізти через паркан, але охоронці порядку затримали його.

Зі слів потерпілої інспектори з’ясували, що 55-річна жінка йшла на роботу, раптом до неї ззаду підбіг невідомий, вдарив у обличчя та намагався силоміць зняти з неї одяг. Крик жінки почули місцеві мешканці, які і викликали поліцію. 28-річного рівнянина доставили в медзаклад на освідування, після цього – у міськвідділ поліції та передали слідчому.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...