У Рівному росіянин вбив і пограбував лікаря, щоб пограти на автоматах (фото, відео)

Жертвою зловмисника став 65-річний місцевий житель, якому завдав ножові поранення в область шиї.

Вбивство у Рівному. Фото: прес-центр поліції

У Рівному судитимуть 44-річного громадянина Російської Федерації, якого підозрюють у вбивстві місцевого жителя, лікаря східної медицини, який спеціалізувався на лікуванні алкозалежних. Про це йдеться в повідомленні Департаменту комунікації обласної поліції, повідомляють Патріоти України.

Вбивство сталося 23 липня. Жертвою зловмисника став 65-річний місцевий житель, якому завдав ножові поранення в область шиї. З місця злочину було вилучено ніж. На наступний день підозрюваний був затриманий, ним виявився 44-річний чоловік, що проживає в Рівному, проте є громадянином РФ з посвідкою на проживання в Україні.

"У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисник скоїв розбійний напад з метою заволодіння грошовими коштами лікаря і завдав смертельних тілесних ушкоджень рівнянин. Тому крім кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного вбивства, вчиненого з корисливих мотивів, згідно п. 6 ч. 2 ст . 115 Кримінального кодексу України, було також розпочато досудове розслідування за фактом розбою, спрямованого на заволодіння майном у великих розмірах, поєднаний з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень, по ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України ", - відзначили в поліції, додавши, що зловмисник узятий під варту.

Свою провину він визнає частково. Підозрюваному загрожує від 8 до 15 років в'язниці або довічне позбавлення волі. Обвинувальний акт щодо нього направлено до суду. Як пояснив підозрюваний правоохоронцям, всі викрадені 50 тис. грн він програв на ігрових автоматах і витратив на алкоголь і продукти харчування.


Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...