У Росії Ільмі Умерова внесли в список діючих терористів і екстремістів

Про це розповіла дочка політика.

Ільмі Умеров. Фото: "Фейсбук"

Федеральна служба з фінансового моніторингу РФ зарахувала заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова в список діючих терористів і екстремістів, повідомила Айше Умерова, дочка політика. Новину передають Патріоти України.

«Ильми Умерова включили в список действующих террористов и экстремистов РФ: № 5826. Вот и объяснение вчерашней ситуации с невозможностью выплаты ими же назначенного штрафа за якобы админнарушение", - заявила вона на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У переліку російських фізичних осіб, стосовно яких є відомості про їх причетність до екстремістської діяльності або тероризму, ім'я Ільмі Умерова внесено під номером 5826.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає