За боротьбу проти тоталітаризму: У Парижі Ільмі Умерову вручили премію

Кандидатуру Умерова на вручення премії висунули з ініціативи Кримськотатарського ресурсного центру та Меджлісу кримськотатарського народу.

Ільмі Умеров. Фото:15minut.org

Заступникові голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерову 8 листопада в Парижі, під час конференції платформи "100 років комунізму. Історія і пам'ять", вручили премію "Платформи європейської пам'яті та совісті". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

Напередодні голова правління Кримськотатарського ресурсного центру Ескендер Барієв розповів, що кандидатуру Умерова висунули з ініціативи Кримськотатарського ресурсного центру та Меджлісу кримськотатарського народу.

Члени організації "Платформа європейської пам'яті та совісті" проголосували за вручення Ільмі Умерову премії "за визнання його боротьби проти тоталітаризму за ідеали демократії, основні права і свобода людини та верховенство закону".

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...