У Росії "патріотичний урок" про "розп'ятого хлопчика" довів школярів до істерики

Батьки учнів четвертого класу однієї з місцевих шкіл готують звернення в прокуратуру через "патріотичну лекцію", після якої у деяких дітей трапилася істерика, а деякі були так налякані, що досі бояться розповідати про почуте.

Ілюстрація:http://www.svoboda.org/

В одній із шкіл міста Кіровград Свердловської області Росії деяким учням стало погано після лекції про "тотальне стеження в Росії" і "звірства українських військ у Слов'янську". Про це пише Радио Свобода, передають Патріоти України.

Як результат, батьки учнів четвертого класу однієї з місцевих шкіл, готують звернення в прокуратуру на приїжджого викладача Івана Агулова, через "патріотичну лекцію" якого у деяких дітей трапилася істерика, а деякі були так налякані, що досі бояться розповідати про почуте.

Повідомляється, що викладач не перший рік їздить по місцевих школах з різними лекціями про патріотизм. У четвертокласників скасували один з уроків, і замість нього Агулов став розповідати дітям про тотальне стеження спецслужб за кожним громадянином країни, про небезпеку мобільних телефонів і комп'ютерів.

Потім вчитель-гастролер для чогось детально зупинився на "розп'ятому хлопчикові" в українському Слов'янську, без тіні іронії розповівши про найвідоміший фейк російсько-української війни як про подію, яка насправді сталася.

"Мамо, а ти знаєш, що в Слов'янську дитину на дуло танка прибили, а мати його гачком зачепили і так возили їх по всьому селищу?" - переповідає слова свого 10-річного сина Ірина Половцева.

Також зі схожими історіями повернулися додому й інші учні. Діти розповідають, як одній дівчинці на уроці від почутого стало погано, у неї почалася істерика. Деякі діти після почутого в школі стали боятися засипати. Але переказати виразно, про що власне був урок, чвертокласники не можуть.

"Коли я запитала свою дочку, що там було, вона сказала:" Мамо, мені страшно, я не хочу про це говорити", - описує реакцію своєї дочки Алла Новікова.

Повідомляється, що в міській адміністрації Кіровграда Іван Агулов надав програму уроку як "літературний проект-концерт патріотичної тематики" під назвою "Часто, розмірковуючи про прекрасне, ми не знаємо, для чого живемо". Крім цього паперу, інших документів про свою діяльність Агулов не представив.

Місцеві жителі шукають контакти лектора і готують колективну скаргу в прокуратуру і регіональне міністерство освіти. За їх інформацією, днями у Івана Агулова запланований новий урок в одному з міст Свердловської області.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...