З хлопців витягають осколки снарядів: Стало відомо, що з українськими моряками, захопленими на Азові

У українських малих кораблів не було шансу відбитися від кратно сильнішого агресора

"Маю інформацію про стан українських моряків, затриманих в Азовському морі", - написала на своїй сторінці в Фейсбук Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денисова, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Щойно знову говорила з Уповноваженим РФ з прав людини Тетяною Москальковою. Вона повідомила мені, що наші моряки знаходяться на території міста Керч. Наразі відбувається їх опитування слідчим прикордонного управління ФСБ РФ.

За її словами, троє українських моряків перебувають у Керченській лікарні №1. Їх стан оцінюється як не важкий. Москалькова запевнила мене, що їм надана вся необхідна допомога і загрози життю немає".

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...