У Римі знайшли лист глави фашистської Італії до нащадків

​"Дуче" в посланні описується як новий римський імператор і рятівник народу.

Беніто Муссоліні. Фото: news.tut.by.

У Римі було знайдено послання майбутнім поколінням від глави фашистської Італії Беніто Муссоліні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Послання з текстом, названим Кодексом Муссоліні було виявлено під обеліском в італійській столиці. Вчені описують знахідку як таку, що не має аналогів в історичній науці.

Археологи відзначають, що знайдений пергамент з текстом був захований для того, щоб його знайшли нащадки.

Повідомляється, що лист складається з трьох частин. У першій описується історія фашизму і діяльності Муссоліні. У тексті зазначається, що він "відновив країну, завдяки своїй нелюдській проникливості і рішучості". "Дуче" описується як новий римський імператор і рятівник народу.

Друга частина оповідає про Фашистську молодіжну організацію, а третя - про будівництво Італійського форуму і обеліска.

Росіян покосить онкологія: Експерти розповіли про відкладені наслідки потопу в Курганській області

вівторок, 30 квітень 2024, 6:56

Повінь у Курганській області РФ може мати серйозніші наслідки, ніж вважалося раніше. У зоні затоплення опинилися старі уранові копальні "Добровільне". Інформація підтверджена супутниковими знімками, передають Патріоти України. Влада РФ намагається при...

На Хмельниччині чоловік заявив, що не з'явився в ТЦК "через похмілля": Стало відомо, яке рішення ухвалив суд

вівторок, 30 квітень 2024, 6:50

Красилівський районний суд Хмельницької області засудив до року іспитового терміну чоловіка, який не з'явився до ТЦК після отримання бойової повістки. Фігурант пояснив, що не зміг цього зробити через "сильне похмілля". Про це йдеться у вироку, опубліко...