У серпні 2017 року Росія може напасти на Україну, - експерт

Підготовка РФ до великої регіональної війни йде повним ходом, запевняє Фельгенгауер.

Павло Фельгенгауер. Фото: The Village

Росія активно готується до повномасштабної війни з Україною, і серпень стане найнебезпечнішим місяцем у плані можливого конфлікту. Таку думку висловив російський військовий оглядач Павло Фельгенгауер, передають Патріоти України з посиланням на Online.

Він зазначив, що найтривожнішим місяцем стане серпень 2017 року. "Зараз готуються нові навчання "Захід-2017". Підозрюю, що у навчаннях візьмуть участь 400-500 тисяч осіб", - розповів Фельгенгауер.

Він додав, що контрольним терміном стане 15 серпня. "Це не означає, що буде війна, але підготовка РФ до великої регіональної війни йде повним ходом. Це точно не проти чотирьох батальйонів, які НАТО розгортає у Східній Європі. Контрольний термін тут - 15 серпня 2017 року", - наголосив Фельгенгауер.

"Тоді закінчується будівництво залізниці, яка йде в обхід України... Це дозволить перекидати танкові сили із Центрального військового округу РФ у Южний. Треба розуміти, що залізниця - це основа мобільності російських військ", - пояснив експерт.

Він додав, що саме серпень - хороший час для початку великої війни. "Але це, звісно ж, не означає, що великий регіональний конфлікт почнеться у серпні 2017 року", - зазначив Фельгенгауер.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...