У Шотландії виставили на продаж замок XIII століття за ціною київського пентхауса (фото)

Craig Castle - один з найстаріших замків Шотландії, в ньому зупинялися король Яків П'ятий, Марія Стюарт і Джеймс Едвард Стюарт.

У Шотландії продають замок XIII століття за ціною квартири в Києві. Фото: Daily Mail.

У Шотландії виставили на продаж один з найстаріших замків регіону - Craig Castle, який побудували приблизно в 13-м столітті, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

До слова, коштує замок трохи більше 2 мільйонів доларів (приблизно стільки ж коштує квартира в елітній новобудові в центрі Києва).

Але, на відміну від столичних пентхаусів, замок може похвалитися насиченою історією: тут зупинялися король Яків П'ятий, Марія Стюарт і Джеймс Едвард Стюарт.

Craig Castle оточений англійським парком, а в житлових кімнатах - історичні інтер'єри, але при цьому замок модернізований і неймовірно зручний для сучасної людини.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...