"У скрепного матроса нет разума, и нет к нему вопросов": Російський віце-адмірал насмішив "думкою" про німецького філософа (відео)

Ігор Мухаметшин насмішив користувачів мережі «глибиною» аргументації того, чим йому не подобається Кант.

Кант навіть не підозрював, що є "зрадником Росії".

У Росії не всім припала до душі ідея назвати аеропорт Калінінграда в честь Іммануїла Канта. Філософ, як відомо, народився і жив у Кенігсберзі (зараз - Калінінград), тому виникла пропозиція увічнити мислителя в назві аеропорту, передають Патріоти України.

Ярим противником Канта виявився глава штабу Балтійського флоту, віце-адмірал Ігор Мухаметшин. Очевидці зняли на відео, як віце-адмірал агітує підлеглих не голосувати за німецького філософа. Мухаметшин насмішив користувачів мережі «глибиною» аргументації.

«Небезызвестный какой-то там Иммануил Кант… Говорят: Кант, Кант, остров какой-то. Это человек, который предал свою родину… Писал какие-то непонятные книги, которые никто из здесь стоящих не читал и никогда читать не будет… Негоже аэропорту области и города носить имя чужестранца», — заявив віце-адмірал.

Обговорюючи відео, користувачі згадали і анекдоти про військових, і цитати з класики:

«Что рисуете? — Стенгазету, товарищ прапорщик!!! — Ну чего, красиво! Ну рисуй, рисуй, Моцарт»;

«Критику чистого разума» Канта матросы не читали, он непонятный какой-то. У матросов нет разума и нет к нему вопросов";

«Хорошо, хоть Канта от каната отличает, «образованный»;

«Жаль, что булгаковского поэта Бездомного не процитировал: «Взять бы этого Канта, да на Соловки!».

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...