У США чоловік пішов на злочин, щоб сховатись у в'язниці від дружини

Перед тим, як пограбувати банк, чоловік залишив удома записку, в якій написав, що краще опиниться у в'язниці, ніж залишиться вдома.

Чоловік відібрав у касира 3 тисячі доларів і став чекати поліцію. Фото: Wyandotte County Sheriff's Office.

В Американському Канзас-Сіті чоловік вирішив пограбувати банк для того, щоб сховатися у в'язниці від власної дружини, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Джон Лоуренс Ріппл у вересні 2016 року прийшов у банк, дістав пістолет і зажадав від касира готівку. Після того, як працівник банку видав йому 2924 долара США (76 тис. гривень), грабіжник сів на стілець у вестибюлі банку, і став чекати поліції.

Перед тим, як пограбувати банк, чоловік залишив удома записку, в якій написав, що краще опиниться у в'язниці, ніж залишиться вдома.

Суд засудив Ріппла до 6 місяців домашнього арешту і штрафу в $227 (5900 гривень): $100 в фонд жертв пограбування і $127 компенсація за пропущений робочий день касира.

Як з'ясувалося, Ріппл страждав від депресії, викликаної ліками, які він приймав після операції на серці. Він пройшов курс лікування і розкаюється в своїй провині. "Тепер я почуваю себе чудово", - каже чоловік.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...