У США домашня білка напала на злодія під час пограбування (відео)

Тварина нападала і дряпала злодія, поки він не ретирувався з місця злочину.

 Білка Джої. Скріншот.

Домашня білка врятувала будинок від пограбування. Тварина намагалася прогнати злочинця - білка на ім'я Джої нападала на нього до тих пір, поки він не вийшов з дому, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Прийшовши в свій будинок, американець на ім'я Адам Перл зрозумів, що щось так. Виявивши кілька розкритих навстіж дверей, він побачив, що хтось намагався зламати його сейф.

Коли грабіжник увірвався до будинку, Джої почав нападати на непроханого гостя, дряпаючи йому шкіру. Пізніше злочинець розповів поліції, що Джої турбувала його весь час, поки він перебував у будинку.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...