У США на День Незалежності України відкрили меморіальну дошку загиблим воїнам АТО (фото)

Честь відкрити меморіалльну дошку українська діаспора надала запрошеним військовослужбовцям ЗСУ

У США вшанували пам'ять загиблих бійців АТО. Фото: сайт Міноборони

У США відкрили Меморіальну дошку загиблим бійцям АТО. Українська громада Сент Питерсберга таким чином вшанувала пам'ять земляків. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Міноборони.

Українська діаспора у штаті Флорида святкувала річницю Незалежності України в приміщенні Української Католицької Церкви Богоявлення Господнього. До них долучились: спілка ветеранів Збройних сил США українського походження та військовослужбовці Збройних сил США, Німеччини, Франції, Канади, Польщі, Грузії, Туреччини та Італії.

Військові ЗСУ мали честь відкрити Меморіальну дошку. Після цього відбувся концерт, на якому виступив хор української діаспори в США. Також військовослужбовці ЗСУ, які проходять стажування у Центральному Командуванні ЗС США (база ВПС США "Мак-Ділл", штат Флорида), приготували відомі українські страви та пригощали представників Центрального командування і своїх колег з інших країн.


Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....