У США прогримів потужний вибух на хімзаводі, жителів евакуюють, місто паралізоване (відео)

​На хімічному заводі з виготовлення аерозолів в американському місті Неодеша (штат Канзас) стався вибух, почалася пожежа.

У США стався вибух на хімзаводі, евакуюють місто. Скріншот.

22 листопада на промисловому підприємстві з виготовлення аерозолів та інших хімічних речовин в штаті Канзас США прогримів вибух. Постраждав 57-річний працівник - з опіками чоловіка доставлено в лікарню. Травми не загрожують його життю. Через витік евакуюють більшість жителів міста Неодеша, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В результаті аварії постраждали також троє співробітників підприємства, вони доставлені в лікарню з опіками.

Підприємство належить Airosol, Inc. і забезпечує виробництво і упаковку аерозолів, рідких і інших спеціальних хімічних речовин.

У місті проживають близько 2,5 тис жителів. Відразу після інциденту було проведено примусову евакуацію декількох кварталів навколо підприємства, школа в місті була закрита протягом всього дня. Влада звернулася до жителів міста з проханням не вживати воду з кранів для пиття і приготування їжі.

На кадрах чути постійні вибухи, клуби чорного диму і вогонь, який досяг висоти в кілька метрів. Язики полум'я піднімаються вище другого поверху. Поруч з пожежею розташовані будівлі і велика кількість дерев.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...