У США виставили на продаж шикарний... бункер (фото)

Бункер вартістю $17,5 мільйона знаходиться на глибині 15 метрів під шаром сталі і бетону.

Бункер зданий витримати атомний вибух. Фото: joinfo.ua.

У США виставлено на продаж бункер, який здатний захистити від радіоактивних опадів, воєн і терористів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Про продаж специфічної нерухомості оголосили в містечку Тіфтон (штат Джорджія, США).

За 17,5 млн доларів пропонується купити бункер площею 1300 квадратних метрів, який складається з чотирьох просторих квартир, в кожній з яких є кухня, їдальня, дві спальні, вітальня і ванна кімната.

Прихисток зі стінами завтовшки близько метра, системою очищення повітря, медпунктом, знезаражувальною душовою і системою відеоспостереження вартістю $100 тис. може витримати атомний вибух потужністю 20 кілотонн в безпосередній близькості.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...