У США затримали педофіла: В його будинку жили 12 дівчаток, одна з них народила збоченцю двох дітей

Лі Каплана заарештували після того, як поліція отримала численні сигнали, що дівчатка, які живуть в його будинку, знаходяться в жахливому становищі.

У будинку маніяка жили 12 дівчаток, одна з них народила збоченцю двох дітей. Скріншот.

51-річний чоловік був заарештований в штаті Пенсільванії. В його будинку жили 12 дівчаток: поліція вважає, що як мінімум з однією з них він вступав у статевий зв'язок ще до того, як вона стала повнолітньою, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Лі Каплана заарештували після того, як поліція отримала численні сигнали, що дівчатка, які живуть в його будинку, знаходяться в жахливому становищі.

Каплан, до слова сказати, є батьком трирічного і шестирічного дітей старшої з дівчат, що живуть в його будинку. Дівчинці зараз 18 років.

Збоченець зізнався, що підтримував сексуальні відносини з дівчиною з її 14-річного віку. За припущенням поліції, всі дівчатка з дому Каплана були з громади амішів з графства Ланкастрія. В даний момент слідчі хочуть залучити фахівця, за допомогою якого можна буде опитати дітей.

Діти в будинок насильника потрапляли по-різному. Батько однієї з дівчаток зізнався, що віддав дочку Каплану після того, як той допоміг фінансово його родині, і він вважав, що це законно.

Поки з'ясовується, чи піддавалися сексуальному насильству інші діти.

За розповідями сусідів, поза домом дівчатка були помічені рідко. Вони не ходили в школу, але багато хто вважав що всі дівчатка - рідні діти Лі Каплана.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...