У старому підвалі Лондона виявили останки дивних істот (фото)

Знайдені зразки були названі "Колекцією криптидів Мериліна", припускаючи, що саме Томасу Теодору Мериліну, який пристрасно вивчав біологію і криптозоологію, ця колекція і належить.

Експонат "Колекції криптидів Мериліна". Фото: planetanovosti.com.

У 1960 році в Лондоні планували побудувати новий будинок. Для цього потрібно було знести старовинний особняк, на місці якого планували звести нову будівлю, В особняку будівельники виявили незвичайний підвал. Цей підвал був наповнений купою закритих ящиків. З якоїсь причини на вміст ящиків звернули увагу лише в 2006 році, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вміст багатьох ящиків нічим не вражав, в них містилося близько 5 000 зразків флори і фауни. А деякі ящики до жаху вразили своїм вмістом. У них знайшли незвичайних комах, дивних невідомих тварин, а також останки міфічних істот, таких як феї, гноми, маленький дракон, а також череп вампіра.

Пізніше з'ясувалося, що цей особняк колись був власністю Томаса Теодора Мериліна - сина біолога Едварда Мериліна. Томас так само, як і його батько, багато подорожував. Мабуть, виявлені ящики містили в собі таємну спадщину родини біологів Мерилінів.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...