Відрубана голова невідомого: У Дніпрі виявили страшну знахідку (фото)

Люди побачили голову приблизно о 19:00 та звернулися в поліцію.

Останки знайшли у водоймі. Фото: прес-служба нацполіції.

У понеділок, 17 вересня, в Дніпрі, по вулиці Аптекарська балка виявили відрубану голову. Людські останки знайшли у водоймі місцеві жителі, які проходили повз, повідомляють Патріоти України.

Люди побачили голову приблизно о 19:00. Вони звернулися в поліцію. На місце виїхала слідчо-оперативна група і кілька поліцейських екіпажів.
Ганна Старчевська, прес-секретар головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області підтвердила, що виявлена голова належала чоловікові середніх років. Його особа поки не встановлена. На місце події повинні прибути судово-медичні експерти. З'ясуванням обставин події з чоловіком зайнялися правоохоронці.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...