У столиці Латвії авто в'їхало у групу дітей, є постраждалі (фото)

Під час проведеної на місці ДТП перевірки з'ясувалося, що вміст алкоголю в організмі водія склав 0,16 проміле.

На місці ДТП. Фото:delfi.lv

У центрі латвійської столиці Риги автомобіль в'їхав в групу дітей, є постраждалі. Про це повідомляє Delfi, посилаючись на інформацію Державної поліції, передають Патріоти України.

"У четвер вдень, в дорожньо-транспортній пригоді (ДТП) в центрі Риги постраждали троє вихованців дитячого садка. Аварія сталася на перехресті вулиць Ханзас і Стрелніеку о 12:00", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, попередньо, чоловік 1987 року народження, можливо, через проблеми зі здоров'ям, втратив контроль над автомобілем Volvo. В результаті машина заїхала на тротуар, де в цей момент в супроводі виховательки йшла дитсадкова група. Так, водій в'їхав у групу дітей, а потім врізався в стіну будівлі.

Медики Служби невідкладної медичної допомоги надали допомогу 3 дітям у віці 6-7 років. У них констатовано струс мозку, одна дитина отримала травму ноги. Постраждалі доставлені в лікарню. Крім того, медична допомога була надана водію легкового автомобіля. Від госпіталізації чоловік відмовився.

Поліція продовжує працювати на місці події і з'ясовує обставини того, що сталося. Відзначається, також, що в ході проведеної на місці ДТП перевірки з'ясувалося, що вміст алкоголю в організмі водія склав 0,16 проміле.

У Латвії керувати автомобілем дозволено, якщо концентрація алкоголю в організмі не перевищує 0,5 проміле. Відносно водія розпочато кримінальний процес, чоловіка направлено на експертизу, в ході якої встановлять, чи не приймав він інших одурманюючих речовин.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...