У столиці обікрали відділення найбільшого банку

Зловмисники пробралися в приміщення, де розташовані персональні сейфи клієнтів, і зламали один з них.

"ПриватБанк". Фото: vBanke.com.ua

У Києві злочинці зламали депозитну скриньку "ПриватБанку" і забрали з неї 80 тисяч доларів. Про це "Обозреватель" дізнався з власних джерел, повідомляють Патріоти України.

Крадіжку виявила в середу, 30 листопада, 50-річна клієнтка відділення банку, розташованого на проспекті Перемоги. З'ясувалося, що зловмисники пробралися в приміщення, де розташовані персональні сейфи клієнтів, і зламали один з них. Не виключено, що злодії розкрили кілька таких "скриньок".

Зазначимо, що протягом двох останніх тижнів в Києві сталася низка крадіжок з депозитних скриньок: 22 листопада виявилася крадіжка близько 4 мільйонів гривень з "Вектор Банку"; 17 листопада злочинці розкрили два персональних сейфа в столичному IBOX-Bank і викрали близько 38 тисяч доларів; 16 листопада з IBOX-Bank злочинці вкрали з двох депозитних скриньок 800 тисяч гривень і 25 мобільних телефонів. Столичні оперативники не виключили, що в Києві влаштувалася група професійних "ведмежатників", що спеціалізуються на зламах персональних банківських сейфів.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...