У столиці п'яна жінка влаштувала аварію, а її чоловік погрожував людям вогнепальною зброєю (фото)

На місці ДТП зібралися близько 100 місцевих жителів, потім приїхали три патрулі поліції.

ДТП у Києві. Фото: Еспресо

У Києві на бульварі Кольцова трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Hyundai, Chevrolet і Nissan. Про це повідомляє Espreso.TV, передають Патріоти України.

Жінка за кермом автомобіля Hyundai намагалася загальмувати перед пішохідним переходом, однак транспортний засіб розвернуло на 180 градусів і авто зіткнулося з двома автомобілями. Згідно зі свідченнями алкотестера, у жінки-водія в крові було 1,12 проміле алкоголю.

На місці ДТП зібралися близько 100 місцевих жителів, потім приїхали три патрулі поліції. За словами свідків, пасажир Hyundai, який виявився чоловіком винуватиці ДТП, спершу погрожував їм автоматом Калашникова, а потім пересів за кермо і спробував залишити місце події. Обурені люди перекрили дорогу, але співробітники поліції застосували проти них сльозогінний газ. В автомобілі Hyundai було знайдено вогнепальну зброю, яким, як кажуть свідки, чоловік погрожував їм розправою.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...