У столиці затримали пенсіонера, який "замінував" майже 100 приміщень за три місяці

Правоохоронці з'ясували, що він зловживає алкогольними напоями та під впливом спиртного постійно телефонує в поліцію та інші установи.

Чоловік десятки разів повідомляв про "мінування". Фото: DT.ua

У Києві поліцією нарешті затримано 67-річного чоловіка, який за останні 3 місяці 98 разів «мінував» різні приміщення в столиці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

«Лише протягом однієї доби 67-річний киянин 16 разів телефонував за номером «102» і повідомляв про загрозу вибуху різних установ. В даний час вже встановлено, що з жовтня минулого року він зробив 106 викликів в поліцію і в 98 випадках «мінував» різні приміщення», - йдеться в повідомленні.

Чоловік у скоєному зізнався. Правоохоронці з'ясували, що він зловживає алкогольними напоями та під впливом спиртного постійно телефонує в поліцію та інші установи. Чоловік також перебуває на обліку в соціотерапії і психоневрологічному диспансері.

«Розпочато розслідування за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі», - повідомили в Нацполіції.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...