У Татарстані 15-річний підліток заради забави зарізав двох бездомних

​Школяр убив бомжів просто щоб похвалитися, що він "крутий".

Заради хвастощів 15-річний підліток байдуже зарізав двох бездомних чоловіків. Фото: politeka.net.

У Татарстані про це вбивство довго мовчали. Про злочин стало відомо тільки зараз, хоча сама розправа була здійснена ще навесні 2016 року. Про страшне вбивство двох бездомних розповів начальник УКР МВС по РТ Павло Сєров. Трупи бомжів були знайдені в травні цього року на теплотрасі всередині саморобного куреня, спорудженого для житла волоцюгами, повідомив Сєров. Про жахливу подію розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

При первинному огляді було зрозуміло, що смерть сталася насильницьким шляхом: трупи чоловіків були у множинних ранах від ударів ножем.

При розслідуванні цього вбивства поліцейські з'ясували, що загиблі незадовго до своєї смерті вступили в конфлікт з компанією неповнолітніх підлітків. Що саме стало предметом скандалу, в інтересах слідства не розголошується.

По ходу збору деталей вбивства з'ясувалося, що виконавцем розправи над бомжами став 15-річний школяр. Він зарізав бездомних чоловіків заради забави, просто щоб похвалитися, що він "крутий".

Раніше повідомлялося про шокуюче вбивство в Криму. Так, в окупованому Севастополі підлітки спочатку моторошно побили трьох бомжів, а потім, затягнувши покалічених чоловіків в покинутий кіоск в Гагарінському районі, заживо їх спалили.

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...