"У цих спортсменів більше відваги, співчуття, мізків та вмінь, ніж у вас": Арнольда Шварцнеггера дуже обурив інтернет-троль, який назвав учасників змагань "Special Olympics" "відсталими"

"Залізний Арні" назвав автора коментарів "сумним, жалюгідним, заздрісним інтернет-тролем".

Джерело: Fast-Torrent

Американський актор та політик Арнольд Шварценеггер зустрівся з учасниками змагань "Special Olympics" для дітей та дорослих із розумовими відхиленнями, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Шварцнеггера дуже обурив інтернет-троль, який назвав таких людей "відсталими", а подібні заходи – "безглуздими".

"Хоча цей коментар злий та дурний, я не видалятиму його і не банитиму вас (поки), бо це — виховний момент", — почав "Залізний Арні".

"Перед вами два можливі шляхи. Я можу вас запевнити, що в цих спортсменів більше відваги, співчуття, мізків та вмінь — насправді усіх позитивних людських якостей більше, ніж у вас. Тож підіть їхнім шляхом — ви можете повчитися в них та спробувати кинути виклик самому собі, спробувати віддавати, додати щось до цього світу", — зазначив Шварценеггер.

"Або ж ви можете лишитися на своєму шляху і продовжити бути сумним, жалюгідним, заздрісним інтернет-тролем, який нічого не дає цьому світові, але через власні вузьколобі заздрощі глузує з усіх, хто чинить навпаки", — додав актор.

Актор запевнив свого співрозмовника, що коли людина намагається привертати до себе увагу, пишучи подібні коментарі в Інтернеті, врешті-решт закінчиться тим, що вона не лишить по собі жодного спогаду.

Джерело: Facebook Шварценеггера

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...