У Тихому океані з'явиться перше в світі "плавуче" місто (фото, відео)

Унікальне архітектурне рішення об'єднає платформу з житловими будинками, готелями і місцями дозвілля, бізнес-парком, науково-дослідним інститутом, а також з численними установками з видобутку електроенергії.

У Тихому океані побудують "плавуче" місто. Фото: ABCnews.

Влада Полінезії підписала угоду з каліфорнійською організацією про спільне створення нормативно-правової бази для будівництва в Тихому океані першого в світі плавучого міста, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Міністр житлового будівництва Французької Полінезії Жан-Крістоф Бюссі заявив, що на острові буде створена особлива економічна зона. Проект послужить створенню робочих місць, економічному зростанню та екологічній стійкості в регіоні", - йдеться в публікації.

На плавучій платформі з'являться житлові будинки, готелі і точки дозвілля, бізнес-парк, науково-дослідний інститут, а також численні установки з видобутку електроенергії.

Дослідження компанії, яка буде займатися реалізацією проекту, тривали п'ять років. Зараз масштабний архітектурний проект міста вже готовий. Будівництво міста може початися вже в 2019 році в південній частині Тихого океану.

"Посмокчи мої я*ця, жалюгідний виродку": Ф’юрі спробував образити Усика перед поєдинком (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:20

Чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф’юрі (34−0−1, 24 КО) проведе поєдинок проти володаря IBF, WBA, WBO та IBO Олександра Усика (21−0, 14 КО), передають Патріоти України. Британський боксер звернувся до українця перед боєм. . - Уяви, що це твій оста...

В Україні запроваджують аварійні відключення світла

вівторок, 14 травень 2024, 22:05

Сьогодні, 14 травня, з 21:00 до 24:00 год. Укренерго запроваджує контрольовані аварійні відключення світла в усіх регіонах України. Про це йдеться у повідомленні Національної енергетичної компанії "Укренерго", передають Патріоти України. За заявою комп...