У Вашингтоні чоловік розстріляв сім'ю і застрелився сам

12-річній дівчинці вдалося втекти з дому до початку стрільби.

Ілюстрація: Подробности.У США в окрузі Мейсон штату Вашингтон чоловік застрелив чотирьох членів своєї сім'ї і потім наклав на себе руки, повідомляє місцева поліція. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що чоловік сам зателефонував правоохоронцям і сказав, що вбив свою сім'ю. Прибулі на місце поліцейські вступили з ним у переговори, які тривали близько трьох годин.

Потім почався штурм будинку, після чого чоловік застрелився. Також відомо, що 12-річній дівчинці вдалося втекти з дому до початку стрільби.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...